Vroubkované sáčky pro vakuové stroje a baličky: Maxxo, Silvercrest, Lavezzini, ETA, Status, Catler, Sencor, Proficook, Food Saver, Lund, Hendi, Caso, Severin, Stalgast, Bartscher, Clatronic, Zepter. Více
Vroubkované sáčky pro vakuové stroje a baličky: Maxxo, Silvercrest, Lavezzini, ETA, Status, Catler, Sencor, Proficook, Food Saver, Lund, Hendi, Caso, Severin, Stalgast, Bartscher, Clatronic, Zepter. Mají hluboký reliéfní vzor navržený pro pohodlnější a rychlejší odsávání vzduchu. Správně zvolená výrobní technologie, složení surovin a kontrolovaný výrobní proces zajišťují trvanlivé a pevné svary a velmi dobrou ochranu balených výrobků.
U vroubkovaných sáčků můžete ukládat čerstvé a dříve zpracované produkty (marinované, pečené, vařené, smažené, sušené, uzené), jako jsou: maso, uzeniny, ryby, sýry, bylinky, koření, sušené ovoce, ovoce, ořechy, houby. Vakuovým balením získáme v každém případě účinek významného prodloužení životnosti a ochrany proti poškození a změnám vlhkosti.
Naše obaly se na trhu vyznačují nejlepším poměrem kvality a ceny. Oceňují je jak lidé profesionálně zabývající se výrobou, zpracováním a obchodem s potravinami působící v oblasti stravování (bary, restaurace, hotely), tak lovci, rybáři, turisté, řidiči a všude tam, kde je dobrá kvalita a svěžest potravinářských výrobky důležitá.
Obaly jsou schváleny pro kontakt s potravinami!
složení folie | Polyamid/Polyethylen |
tloušťka | 90 mikronů |
obsah balení | 100 kusů |
struktura | vroubkovaná |
lisování folie | jednostranné |
použití pro | vakuové balící přístroje |
kontrola kvality | ano |
použití pro chlazení | ano |
použití pro mražení | ano |
použití pro vaření | do 80°C do 12h |
Luboš čermák
Využívám na klobásky a prefektní. Dříve jsem používal rukáv, ale tyto sáčky jsou ekonomicke. Rychlé jednání a i cena dobra. zdar Luboš