Používáme ho především při pečení chleba a pečiva, nenahraditelný je při vaření brambor, v polévkách, při pečení různých druhů mas a při přípravě zelí. Má výrazné léčebné účinky, upravuje trávení. Více
Používáme ho především při pečení chleba a pečiva, nenahraditelný je při vaření brambor, v polévkách, při pečení různých druhů mas a při přípravě zelí. Má výrazné léčebné účinky, upravuje trávení.
Kmín používáme hlavně do chlebového těsta a na pečivo. Při pečení mas, do kořenících směsí, při vaření brambor, zelí, hub, ke konzervaci, při výrobě likérů. Koření se jím také bylinkové a bramborové polévky, saláty, sýry a používá se i do bylinkových omáček, pomazánek z tvarohu či pod dušená masa. Hodí se při pečení vepřového masa, kachny a husy. Používáme buď celý, mletý nebo drcený.
Hmotnost: 500g